KIT OKJ Vizsgaközpont

A KIT Tudásközpont Zrt számos szakképesítés esetén rendelkezik vizsgaszervezési jogosultsággal. Az érvényes szakmai vizsgaszervezési jogosultságainkról az innen letölthető dokumentumban talál részletes információkat.

Vizsgaszervezési tevékenységünk –  a saját szervezésű tanfolyamainkon résztvevők vizsgáztatása mellett – kiterjed  más intézményeknél képzettek vizsgáztatására is.
A szakmai vizsgákat a képző intézményekkel egyedileg kötött együttműködési megállapodás szerint szervezzük. A vizsgamegrendeléshez szükséges információkat az innen letölthető dokumentumban tekintheti át.

KIT OKJ Vizsgaközpont –  Kapcsolat

Vizsgaközpont vezetője:
Ványolosné Csanádi Éva

Vizsgaszervező:
Csanádi Gréta
gcsanadi@kit.hu
+36 20 519 9725

 

Bizonyítványmásodlat biztosítása

Amennyiben Ön elveszítette bizonyítványát,  intézményünk másodlatot tud kiállítani a KIT által 2010. január 28-ig kiállított szakképesítő bizonyítványokról .

  • Az igényléshez az innen letölthető kérelemnyomtatvány kitöltése és elküldése szükséges.
  • A levélhez  2 000 Ft-os okmánybélyeget is csatolni kell.
  • Az okmánybélyegen felül: az eljárási díj 6350 Ft (5000 Ft+ÁFA).Az összeget a KIT Tudásközpont Zrt. számlaszámára kérjük elutalni,
    (Budapest Bank: 10102086-08253300-01005003) a közlemény rovatba pedig legyen kedves beleírni, hogy „Bizonyítvány másodlat”. ( Abban az esetben, ha a befizető nem azonos a kérelmezővel, akkor a kérelmező nevét is írja a rovatba)
    Az eljárás összegét csak azután kell utalni, hogy a KIT Tudásközpont Zrt. részéről érkezik visszajelzés a végzettség megtalálásáról. A kész bizonyítványmásodlat postázása  az összeg beérkezése után történik meg.
  • Az ügyintézési határidő 30 nap.

A 2010. január 29.-től kiállított bizonyítványok esetén a következő linkre kattintva tud tájékozódni a másodlat kiadásáról: www.nive.hu